Als je het probleem niet kunt veranderen,
verander dan jouw kijk op het probleem.

Riouwstraat 20 | 3312 XL Dordrecht
078-6317434 * 06-28155614

Email Petra van Loon

 

 

Bureau Petra van Loon

management & advies

 


 

manier van werken

Ik ben in staat om mensen in beweging te krijgen, te enthousiasmeren en te motiveren. Tegelijkertijd lukt het mij om patronen te doorbreken. Door te confronteren en de juiste vragen te stellen ontstaat er ruimte om dingen anders te zien en te doen. Ik weet de vinger op de juiste plek te leggen door zaken grondig te analyseren. Een belangrijke volgende stap is te komen tot een vertaalslag (aanpak, methodiek, strategie) en daarbij de focus te houden op het gewenste resultaat. Ik maak bewust geen deel uit van de bestaande partijen en neemt altijd de rol van tijdelijke en onafhankelijke speler in. Juist in die rol kan ik een nieuwe impuls geven door bruggen te slaan, nieuwe invalshoeken te laten zien en nieuwe verbindingen en combinaties tot stand te brengen.

 

Recente opdrachten

 

Van mei 2010 t/m april 2012 was ik landelijk projectleider van het Europees Jaar van het Vrijwilligerswerk 2011 in opdracht van het ministerie van VWS.

Van april 2010 t/m aug 2011 was ik als accountmanager in opdracht van het ministerie van OCW nauw betrokken bij de implementatie van de maatschappelijke stage in het voortgezet onderwijs.

 

---

        

Petra van Loon

 

algemene voorwaarden Bureau Petra van Loon

Site door Hennie van Ham's Grafische Koffie-, Koek- en Dansshow | Gkk/Ds]